• NOS FORMULES / OUR FORMULAS

  • NOS FORMULES / OUR FORMULAS

    ENTRÉE + PLAT ou PLAT + DESSERT 22 €
    Starter + Main Course or Main Course + Dessert

    ENTRÉE + PLAT + DESSERT 26 €
    Starter + Main Course + Dessert

    MENU ENFANT 10 €
    Children’s Menu (under 10s)

  • ENTRÉES / STARTERS 8€

    TERRINE DU CHEF FACON BOURGEOISE
    Homemade pork terrine

    L ASSIETTE MARINE
    Marinated fish

    TARTE FINE AUX OIGNONS DOUX ET SON PELARDON
    Thin onion tart with local goat’s milk cheese

  • PLATS / MAIN DISHES 17€

    ECHINE DE PORC CONFITE MAISON
    Homemade confit pork

    SUPREME DE PINTADE, CUISSON BASSE TEMPERATURE
    Low temperature-cooked guinea fowl

    POISSON DU MOMENT ET SA SAUCE
    Fish of the day, green vegetables and sauce

  • DESSERT 8€

    PAVE CEVENOL GLACE ET SON COULIS
    Chestnut Cevenol ice cream with coulis

    DELICE CHOCOLAT ET SA CREME
    Homemade chocolate cake with cream

    DESSERT DU MOMENT
    Dessert of the moment

  • A LA CARTE

  • PIECE DE BOEUF DU CHEF 21€
    Chef’s cut of beef

    TRUITE BIO DE LA VIS DU DOMAINE DE BEL AIR 18€
    Locally sourced, oven-baked bio trout with vegetables

    En accompagnement : LÉGUMES DE SAISON
    Served with seasonal vegetables

    ASSIETTE VÉGÉTARIENNE 15€
    Vegetarian dish

    L’AUTHENTIQUE ASSIETTE DE FROMAGE DE REGION ET LE COCKTAIL DE ROQUEFORT MAISON AUX NOIX 8€
    A selection of local cheeses, including a home-made Roquefort cheese chestnut cocktail with nuts

  • NOS PLANCHES À DEGUSTER, ACCOMPAGNÉES DE NOS VINS DE RÉGION
    Our selection boards, to be enjoyed with our regional wines

    PLANCHE DE CHARCUTERIE (2 personnes) 18 €
    Charcuterie board (2 people)

    PLANCHE MIXTE (CHARCUTERIE + FROMAGE, 2 personnes) 22 €
    Mixed charcuterie + cheese board (2 people)