NOS FORMULES / OUR FORMULAS
NOS FORMULES / OUR FORMULAS
ENTRÉE + PLAT ou PLAT + DESSERT 22 €
Starter + Main Course or Main Course + DessertENTRÉE + PLAT + DESSERT 26 €
Starter + Main Course + DessertMENU ENFANT 12 €
Children’s Menu (under 10s)ENTRÉES / STARTERS 8€
TERRINE DU CHEF
Homemade pork terrineVELOUTE DE POTIRON MAISON
Homemade Pumpkin soupFILET DE HADDOCK MARINE AU CITRON
Marinated Haddock fillet with lemonPLATS / MAIN DISHES 17€
PIECE DE BOEUF ET SA SAUCE AU VIN
Piece of Beef with wine sauce
FILET DE POISSON DU MOMENT SAUCE AU BEURRE BLANC
Fish of day with butter sauce and green vegetableFILET MIGNON DE PORC SAUCE AUX CEPES
Pork filet mignon with mushroom sauce
DESSERT 8€
PAVE CEVENOLE ( glace vanille, châtaigne et biscuit madeleine)
Vanilla and chesnut ice cream with soft biscuitMOELLEUX AUX POMMES BOULE DE GLACE
Apple cake with ice creamDESSERT DU MOMENT
Dessert of the momentA LA CARTE
PIECE DE BOEUF DU CHEF 23€
Chef’s cut of beefTRUITE BIO DE LA VIS DU DOMAINE DE BEL AIR 20€
Locally sourced, oven-baked bio trout with vegetablesEn accompagnement : LÉGUMES DE SAISON
Served with seasonal vegetablesASSIETTE VÉGÉTARIENNE 15€
Vegetarian dishL’AUTHENTIQUE ASSIETTE DE FROMAGE DE REGION ET LE COCKTAIL DE ROQUEFORT MAISON AUX NOIX 8€
A selection of local cheeses, including a home-made Roquefort cheese chestnut cocktail with nutsNOS PLANCHES À DEGUSTER, ACCOMPAGNÉES DE NOS VINS DE RÉGION (de mai à septembre)
Our selection boards, to be enjoyed with our regional winesPLANCHE DE CHARCUTERIE (2 personnes) 20 €
Charcuterie board (2 people)PLANCHE MIXTE (CHARCUTERIE + FROMAGE, 2 personnes) 24 €
Mixed charcuterie + cheese board (2 people)