• NOS FORMULES / OUR FORMULAS

  • NOS FORMULES / OUR FORMULAS

    ENTRÉE + PLAT ou PLAT + DESSERT 22 €
    Starter + Main Course or Main Course + Dessert

    ENTRÉE + PLAT + DESSERT 26 €
    Starter + Main Course + Dessert

    MENU ENFANT 12 €
    Children’s Menu (under 10s)

  • ENTRÉES / STARTERS 8€

    TERRINE DU CHEF
    Homemade pork terrine

    VELOUTE DE POTIRON MAISON
    Homemade Pumpkin soup

    FILET DE HADDOCK MARINE AU CITRON
    Marinated Haddock fillet with lemon

  • PLATS / MAIN DISHES 17€

    PIECE DE BOEUF ET SA SAUCE AU VIN
    Piece of Beef with wine sauce

    FILET DE POISSON DU MOMENT SAUCE AU BEURRE BLANC
    Fish of day with butter sauce and green vegetable

    FILET MIGNON DE PORC SAUCE AUX CEPES
    Pork filet mignon with mushroom sauce

  • DESSERT 8€

    PAVE CEVENOLE ( glace vanille, châtaigne et biscuit madeleine)
    Vanilla and chesnut ice cream with soft biscuit

    MOELLEUX AUX POMMES BOULE DE GLACE
    Apple cake with ice cream

    DESSERT DU MOMENT
    Dessert of the moment

  • A LA CARTE

  • PIECE DE BOEUF DU CHEF 23€
    Chef’s cut of beef

    TRUITE BIO DE LA VIS DU DOMAINE DE BEL AIR 20€
    Locally sourced, oven-baked bio trout with vegetables

    En accompagnement : LÉGUMES DE SAISON
    Served with seasonal vegetables

    ASSIETTE VÉGÉTARIENNE 15€
    Vegetarian dish

    L’AUTHENTIQUE ASSIETTE DE FROMAGE DE REGION ET LE COCKTAIL DE ROQUEFORT MAISON AUX NOIX 8€
    A selection of local cheeses, including a home-made Roquefort cheese chestnut cocktail with nuts

  • NOS PLANCHES À DEGUSTER, ACCOMPAGNÉES DE NOS VINS DE RÉGION (de mai à septembre)
    Our selection boards, to be enjoyed with our regional wines

    PLANCHE DE CHARCUTERIE (2 personnes) 20 €
    Charcuterie board (2 people)

    PLANCHE MIXTE (CHARCUTERIE + FROMAGE, 2 personnes) 24 €
    Mixed charcuterie + cheese board (2 people)